duminică, 11 decembrie 2011

proces verbal: despre gradul de SF al agendei (nr.1/11 decembrie 2011)

1. lansarea de carte de joi. n-am fost. :)) prins de la 18:00 într-o sedinţă de lucru în la mitică, terminată la 02:00 şi un pic în old city, urmată de o inevitabilă dimineaţă greoaie
2. platonov: văzut, plăcut, aplaudat.
3. kynodontas-Dogtooth (film grec - 2009) - văzut, fain, nu se numără printre filmele pe care le-aş ţine pe calculator, da mi-a plăcut. uite aici un articol despre film de pe egophobia.ro:
- sfârşitul articolului:
Kynodontas (Dogtooth) este o producţie premiată la Cannes în 2009 cu Un certain Regard şi nominalizată la Oscar în 2011 pentru cel mai bun film străin al anului. Este un film cu o poveste controversată, neobişnuită şi care reuşeşte să transmit în termeni destul de clari mesajul, acesta fiind din punctul meu de vedere lucrul cel mai de apreciat – faptul că filmul scoate de la bun început la suprafaţă un substrat ideatic pe care îl creionează într-un mod remarcabil.
4. cafeneaua muzeului de istorie fost, mega-terra fain. mese şi scaune superbe, trei lăzi de zestre, o casă de marcat veche-veche, serviciile de ceai şi scrumierele criminale, pe mese sunt mileuri :D şi muzică din mafia :)) plus multe alte lucruri faine! a... preţurile-s chiar acceptabile, 4 lei cafeaua, 5 lei un ceai şi vreo 4-5 lei berea. program luni-joi: 08:00-20:00 şi vineri-dumincă e deschis până la 10 seara (nu mai ţin minte la cât se deschide)

5. meci  - clar n+aveam cum să ajung sâmbătă seara la niciun meci, având în vedere că s-a jucat vineri :)))

6. & 7. programul de dumincă nici nu se pune problema să-l respect din motive de faliteală absolută :)

Aşadar: GRADUL DE SF = 57,14%

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu