luni, 23 ianuarie 2012

ultimul ceas: ştiri improbabile (1)


  • De o săptămână Florea în fiecare seară la ora 18:00 îşi pune căciuliţa, îşi spune îngeraşu şi se bagă în pat, apoi dă drumu la televizor. În colţul dreapta sus al televizorului are un sticker: Live din Bulgaria.
  • Traian Băsescu nu mai poate de dorul unei băi de mulţime. Aşa că a invitat la Palatul Cotroceni toţi greii PD-L. După ce i-a ordonat frumos pe un hol şi i-a pus să strige: Băsescu te iubim, că ca tine nu găsim!, s-a răzgândit. În grupul de susţinători se infiltrase şi şeful grupului PPE, care murmura: Jos Băsescu!
  • În timpul unei conferinţe susţinute în beciul Mănăstirii Hilton, Rozi Franc i-a declarat unui butoi că-l va numi pe Emil Boc Atlet al Bărcii Mondiale şi că îi va înmâna insigna de Tăietor Fruntaş.
  • Conform zvonurilor lansate de pensionarii care joacă table în balonul din spatele blocului, Antena 1 Târgu Mureş pregăteşte o nouă emisiune. Aceasta se va numi Persiflator şi la fiecare ediţie câte un reprezentant al presei locale îl va întreba pe dr. Dorin Florea (invitatul permanent) dacă este primarul oraşului Târgu Mureş.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu