marți, 20 martie 2012

Neata prânz, duminică a fost ziua mea mondială a pantalonilor scurți etcetera

ei, că m-am trezit totuși la 8 azi și ieri înainte de 7 și duminică foarte târziu, daaaar duminică m-am dus în pantaloni scurți la lucru și nu doar că m-am dus, dar am și venit acasă seara pe la 9 în aceași pantaloni scurți.

programul de matinalizare continuă, succesele scontate nu se adeveresc întocmai, dar continuă :D
sunt în balcon, cu picioarele ușor înghețate, la mine soarele ajunge abia după-masa și atunci sunt la redacție, unde efectul primăverii e limitat :) și mă gândesc cum naiba să mai găsesc o sursă de bani, neîncetând să mă mir, cum naiba înainte să lucrez stăteam mai bine cu banii. m-am uitat peste năpârlire și-mi ziceam o da, acum nici nu-ți mai permiți să scrii, apoi îmi dau seama, așa cu o rațiune rece pusă-n funcțiune de de un copac care se-nalță-ntre blocuri cu toate frunzele arămii pe el și de oboseala pe care o resimt tot mai des și de entuziasmul care ține tot mai puțin, că ăsta ar fi cel mai micuț impediment.

plus că și trezindu-mă devreme, adesea timpul dintre lucrurile pe care le fac până să pornesc spre redacție, tinde spre o pondere prea covârșitoare

altfel mă bucur... vine vremea de pantaloni scurți și tricou, de autostopat... vine și pompa și aer în roțile biței lui elvis și seara pe poclos sau aiurea... mi-am comandat și o carte pe net... încerc să mai reduc din cafea cu ceai negru... mai dau pe la facultă sau încerc :)) licența avansează încet în capul meu, că-n fișier/folder nu țin minte să se fii produs vreun eveniment notabil, da no... cu pace bună s-o face și aia... mi-e dor, da slavă domnului este mijloace de comunicare accesibile :))

etcetera

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu