marți, 15 noiembrie 2011

Let them jazz! :D (Elevation Quartet)

Palatul Culturii, luni seară, ora 20 şi un pic: instrumentele sunt pe scenă, artiştii sunt prezentaţi, artiştii vin în faţa publicului, şi gata!... de-aici nu se mai poate povesti mare lucru – doar jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzz!!! Solouri, energie, imaginaţie, aplauze! (Aplauze… nu tot timpul când era cazul – deranjante zgomotele palmelor plesnite în mijlocul solourilor – plm lasă-l să cânte, taci şi ascultă!)

Toboşarul (Derrek Phillips) arată ca Baloo şi pare a avea o cutie cu jucării din care scoate tot felul de ghiduşenii cu care loveşte tobele şi discurile :D Când se lansează în solouri ceilalţi se uită la el şi nimeni nu mai înţelege nimic – doar admiraţie şi plăcere pentru urechile noastre, parcă se auzea o orchestră vorba lui Alin Z.

Contrabasistul (Brad Jones) seamănă cu Bagheera şi scoate cele mai amuzante&tari grimase/strâmbături văzute de mine până acum pe o scenă :) şi nu cred că mai e nevoie să spun instrumentul ăla trebuie să se fi simţit bine…

Imagineazăţi-l pe King Louie cu saxul în gură – acolo e Abraham Burton!

Şi Lucian Ban, un fel de gazdă pentru colegii lui – he he dap muzica e libertate când se-ntâmplă datorită şi în jurul lui :D Suav sau dur, pe un tempo lent sau rapid în prim plan sau pe fond – a fost tot timpul superb – mă bucuram că stau pe partea cu Derrek Phillips (percuţie - tobe), dar aş fi vrut în acelaşi timp să fiu în balconul de vizavi să-i văd mâinile pe fondul alb-negru al claviaturii.

Mega-fain!
Şi nu pot să nu-mi amintesc cât de bine m-am simţit când ajungând în apropierea Palatului Culturii cu o mică întârziere am văzut că e coadă la intrare!

P.S. Pozele sunt şterpelite de pe blogul Bristenei – sunt mai multe acolo! Merită aruncată o privire – ce privire?! Mai multe priviri!!! Îs chiar mega tari :D - http://bristena.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu